Twee scholieren met clownsmasker aangehouden

vrijdag 14 oktober 2016

Delft - De politie heeft vrijdag 14 oktober omstreeks 11.45 uur twee scholieren van 16 jaar aangehouden na een melding van de school over het dragen van clownsmaskers door twee personen.

Meerdere scholieren hadden twee personen met een clownsmaker zien lopen en hun school binnen zien gaan. Agenten waren snel ter plaatse en hielden daar de twee jongens aan. Het bleken twee scholieren van de school te zijn. Bij de jongens werd een masker aangetroffen.De scholieren zijn aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde en meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Delftenaren. De officier van justitie beslist verder over deze zaak.Politie en openbaar ministerie wijzen op de consequenties die dergelijke uitingen met zich mee kunnen brengen. Het dragen van maskers en kostuums die anderen schrik kunnen aanjagen is niet wenselijk en zal, bij aanhoudingen, niet onbestraft blijven. Politie en openbaar ministerie nemen dit serieus op.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Poeldijk | 112 alarmeringen Poeldijk | Goedkoop Tanken in Poeldijk | Supermarkten in Poeldijk | Weerbericht Poeldijk