Hennepkwekerij opgerold

dinsdag 12 januari 2016

Naaldwijk - Politieagenten troffen dinsdag 12 januari om 11.00 uur in een bedrijf aan de Slotenmakerstraat een in werking zijnde hennepkwekerij aan.

Agenten stelden na een M-melding over de aanwezigheid van hennep een onderzoek in een bedrijf in. In het bedrijf troffen agenten 260 planten aan. Ook bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. In het bedrijf hielden agenten twee personen, een 40-jarige Naaldwijkse en een 43-jarige Naaldwijker aan. Agenten namen de hennepplanten in beslag.

 

Hennepteelt is strafbaar. Je loopt hiermee niet alleen het risico op celstraf, maar ook op enorme boetes en/of beslaglegging. Bovendien wordt alle kweekapparatuur altijd in beslag genomen en vernietigd. De politie werkt samen met partners zoals gemeente, woningbouwverenigingen en sociale dienst om henneptelers af te straffen waar mogelijk.

 

Daarnaast veroorzaken hennepkwekerijen voor de omgeving veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties.

 

Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Poeldijk | 112 alarmeringen Poeldijk | Goedkoop Tanken in Poeldijk | Supermarkten in Poeldijk | Weerbericht Poeldijk