Getuigen gezocht van verkeersongeval

vrijdag 29 april 2016

Delft - Surveillerende agenten zagen op vrijdag 29 april rond 14.00 uur een man op een scooter rijden op de Binnenwatersloot. Kennelijk bij het zien van de agenten reed de scooterrijder met hoge snelheid weg. De agenten zagen op dat moment dat de scooter geen kentekenplaat had.

Op de Phoenixstraat kwam de scooter in botsing met een voetganger, een 75-jarige Delftenaar. Het slachtoffer is met beenletsel naar een ziekenhuis vervoerd. De scooterrijder reed na het ongeval door. De politie zocht met meerdere eenheden in de omgeving naar de verdachte, maar trof hem niet meer aan. De verkeersongevallendienst (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

De bestuurder was licht getint, 20 tot 25 jaar oud en in het zwart gekleed. De man reed op een oranje/zwarte scooter zonder spiegels en kentekenplaat.

 

Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de scooterrijder? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Poeldijk | 112 alarmeringen Poeldijk | Goedkoop Tanken in Poeldijk | Supermarkten in Poeldijk | Weerbericht Poeldijk