Overval supermarkt

zaterdag 18 februari 2017

Delft - Een nog onbekende man overviel vrijdag 17 februari om 23.50 uur een supermarkt aan de Oostsingel. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

De verdachte stapte even voor middernacht de supermarkt binnen en bedreigde de aanwezige personeelsleden met een wapen. Nadat hij goederen had buit gemaakt, stapte een nieuwe klant de winkel binnen. De verdachte bedreigde ook deze klant. Met de buit, dat in een plastic tasje was gestopt, verliet de verdachte de winkel en rende weg in onbekende richting. 

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

Blanke of licht getinte man van ongeveer 1.80 meter met een muts op of een sjaal om. De man droeg een zwarte of donkergroene jas, een donkerblauwe broek met witte strepen en zwarte schoenen. 

Bent u getuige geweest van de overval, bent u de klant die door de verdachte bedreigd is of heeft u informatie die voor de recherche van belang is? Bel dan met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Poeldijk | 112 alarmeringen Poeldijk | Goedkoop Tanken in Poeldijk | Supermarkten in Poeldijk | Weerbericht Poeldijk