Politie zoekt getuigen straatroof

zondag 17 januari 2016

Delft - De recherche in Delft zoekt getuigen van een straatroof op de Apolloweg, zondag 17 januari omstreeks 02.30 uur. Drie mannen beroofden daar een 21-jarige Delftenaar van zijn persoonlijke eigendommen.

Het slachtoffer fietste omstreeks 02.30 uur over het fietspad de Apolloweg, tussen de Minervaweg en de Herculesweg toen drie donkergeklede mannen hem de weg blokkeerden. Omdat het slachtoffer instinctief aanvoelde dat er iets ging gebeuren, ging hij harder fietsen en wilde de drie passeren. Hij werd echter van zijn fiets geduwd, vastgegrepen en beroofd van zijn persoonlijke eigendommen.

Omdat de drie capuchons droegen en een sjaal voor hun gezicht hadden, is van hen verder weinig bekend. Zij spraken met elkaar in een voor het slachtoffer onbekende taal. 

Het slachtoffer weet zich te herinneren dat er tijdens e beroving een blonde vrouw op de fiets passeerde, deze onbekend gebleven fietsster zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Heeft u zondagmorgen vroeg iets gezien in de omgeving van het fietspad de Apolloweg dat met deze straatroof te maken kan hebben of bent u de onbekende fietser? Neem dan contact op met de recherche in Delft via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Poeldijk | 112 alarmeringen Poeldijk | Goedkoop Tanken in Poeldijk | Supermarkten in Poeldijk | Weerbericht Poeldijk