Verdachte meldt zich na schietincident Ter Heijde

donderdag 2 november 2017

Ter Heijde - Naar aanleiding van een mogelijk schietincident aan de Piet Heinstraat in Ter Heijde, meldde zich donderdagmiddag 2 november een 51-jarige man uit Ter Heijde op het politiebureau. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg donderdag 2 november omstreeks 11.15 uur de melding van een schietincident op de Piet Heinstraat in Ter Heijde. Ter plaatse spraken agenten met getuigen die meldden dat er meerdere keren geschoten was in de Piet Heinstraat.

Agenten troffen geen gewonden aan en zetten onmiddellijk de straat af. Het arrestatieteam van de politie doorzocht uit voorzorg een woning in de Piet Heinstraat, maar troffen daar niemand  aan. De woning is afgezet voor nader onderzoek.

Donderdagmiddag meldde zich op het politiebureau een 51-jarige man uit Ter Heijde in verband met het incident. Hij is aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid en ingesloten voor verhoor. 

Het rechercheonderzoek naar de zaak en mogelijk meerdere verdachten gaat onverminderd verder. De districtsrecherche Delft-Westland is daarom op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van het schietincident? Of hebt u in de omgeving  van de Piet Heinstraat verdachte voertuigen zien rijden? Hebt u andere informatie en hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Poeldijk | 112 alarmeringen Poeldijk | Goedkoop Tanken in Poeldijk | Supermarkten in Poeldijk | Weerbericht Poeldijk